Din väg till en enkel och modern bilaffär

Bilnet erbjuder upp till 70 leveransklara bilar i alla segment och prisklasser. Se våra tillängliga bilar online och boka din visning med oss redan idag.

Online eller i hallen – Det som passar dig bäst!

Bilnet är ett innovativt bilföretag i en expansiv fas som erbjuder ett brett sortiment av marknadens vanligaste och mest efterfrågade bilmodeller. Företaget har sedan starten 2020 levererat bilar i alla prisklasser och segment till nöjda kunder runt om i Sverige och Europa. Målsättningen på Bilnet är att vara en rådgivande part i affären utan traditionell säljattityd där våra medarbetare möter dig på dina villkor på plats hos oss i hallen, hemma hos dig eller helt digitalt via vårt köp-online program med hjälp av våra samarbetspartners på DNB bank och Blocket. Bilnet fokuserar också på att vara i framkant gällande kommande års elektrifiering av begagnatmarknaden och har en stor leveransportfölj av sålda hybrid och elbilar.

I Œr har Bilnet šppnat ett separat leveranscenter fšr fšrsŠljning.

Denna webbplats använder cookies för att spara information på din dator och säkerställa att du får bästa möjliga erfarenhet av vår webbplats.